Het netwerk van Common Sense


De wereld verandert in een razend snel tempo door globalisering, innovatie, techniek en specialisatie. Dit vergt regelmatig snelle aanpassingen van bedrijven en instellingen waardoor samenwerkingsverbanden, netwerken en flexibele oplossingen belangrijker worden. Om die reden zijn we met een aantal zelfstandige interim managers een netwerk gestart onder de naam Common Sense Committed Financials.

Integriteit, uitmuntendheid en betrokkenheid

Common Sense Committed Financials is een netwerk van zelfstandigen die werkzaam zijn in de financiële kolom. De leden onderscheiden zich door integriteit, uitmuntendheid en betrokkenheid. Common Sense wil een sterke partner zijn voor relaties die op zoek zijn naar een flexibele oplossing binnen hun financiële kolom.


Professionals binden

Common Sense bindt professionals en probeert vanuit haar netwerk een passende oplossing te bieden aan haar relaties. Vanuit het netwerk vinden verschillende activiteiten plaats. Naast de ledenbijeenkomsten organiseren wij sessies en activiteiten met onze opdrachtgevers. Wij hopen hiermee ervaringen binnen onze groep van opdrachtgevers te kunnen delen met andere opdrachtgevers.

 

Bezoek de website button

 

Bezoek de website
Voorbeeld website Common Sense